Vi erbjuder kompletta lösningar för både inom- samt utomhusarenor och gör både bannerLED, kuber och andra ytor tex kiosk- och informationsdipslayer.
Projekt HV 71 Kinnarpsarena
HV 71 har under årens lopp utvecklat arenan och förändrat sitt sätt att arbeta med ytorna invändigt i arenan. Genom att digitalisera sina redan befintliga reklamytor har de på ett konstnadseffektivt sätt ökat sina intäkter.
Från de redan uppenbara LED ytorna såsom Mediakub och sargreklam har de utökat med LED ovan hemmasupporters(klacken) 15kvm P10 samt banner LED mellan loger 60m P10.
För att skapa ytterligare effekt och möjlighet för kreativt content så sitter i var ände på banner LED en större yta på respektive 8kvm P10.
HV 71 använde sedan tidigare fullgrafiska displayer ovanför sina kiosker men använde ett gammalt och relativt omständigt sätt att uppdatera informationen.
Vi installerade därför 30st 32″ Samsung displayer med en programvara för att enkel och smidigt kunna uppdatera denna via webben.
Tack vare ett stabilt och bra wi-fi så krävdes det ingen dragning av nätverkskablar till displayerna.
HV 71 kan nu enkelt uppdatera och schemalägga sitt content och med detta även köra tillfälliga kampanjer och erbjudande med korta varsel.

Produkt: